IBX Business Network er nå en del av Tradeshift.

Tradeshift - Hva vi gjør

Tradeshift er en global leverandør av løsninger og tjenester innenfor innkjøp -og fakturabehandlingsområdet som knytter mer enn 1,5 millioner virksomheter sammen i 190 land verden over. Våre løsninger er uavhengig av virksomhetssystem, og våre tilleggstjenester sørger for at du kan fokusere på det gode innkjøp mens vi tar oss av resten. Les mer om Tradeshift og fremtidens E-handel i Norge nedenfor.

Samarbeidet med IBX Business Network (Nå Tradeshift) har fullstendig endret omfanget av vår innkjøpsprosess. Vår sentrale innkjøpsavdeling har bidratt til bedre synlighet, kontraktsamsvar og effektivitet

— Jacob Magne Landsvik, Innkjøpsdirektør, Universitetet i Oslo »

IBX Business Network er nå en del av Tradeshift

Tradeshift er en global leverandør av løsninger og tjenester innenfor innkjøp -og fakturabehandlingsområdet som knytter mer enn 1,5 millioner virksomheter sammen i 190 land verden over. Tradeshift har sitt hovedkontor i San Francisco og har kontorer i København, Stockholm, Oslo, London, Frankfurt, München, New York, Paris, Tokyo, Suzhou og Sydney.

Vi i tidligere IBX er meget entusiastiske over å nå være en del av Tradeshift. Tradeshift er markedsleder innenfor fakturabehandlingsområdet, leverandørnettverk og supply chain - noe som vil komplettere IBX løsninger og tjenester på en meget god måte. Vi vil dermed kunne tilby et enda bredere sett med produkter og innovative løsninger til våre kunder i tiden fremover.

I tillegg til å kjøpe IBX Business Network har Tradeshift inngått en global partneravtale med Capgemini. Denne alliansen posisjonerer Tradeshift som Capgeminis prefererte partner innenfor Source to pay- og leverendørnettverk området.

Som kunde av IBX i Norge vil ikke eierstrukturen medføre noen endring i vår leveranse. Vi vil opprettholde IBX organisasjonen og fortsetter med lokalt kontor og lokale ressurser i Norge. Vi ser frem til å sammen med våre kunder jobbe for enda enklere, bedre og sikrere innkjøp også i fremtiden.

Klikk her for å lese den fullstendige pressemeldingen »

Fremtidens E-handel i Norge–et åpent nettverk for fri samhandling

Når den sentrale rammeavtalen mellom Difi og Tradeshift utløper i mai 2018 blir mulighetene for innkjøpsområdet i Norge større enn noensinne. Dere som innkjøpsorganisasjon kan nå enklere velge hvilken tjenesteleverandør dere ønsker å bruke for å samhandle med deres leverandører.

Når dere skal ta dette valget, er det viktig å huske på at vi hos Tradeshift allerede overholder kravene til PEPPOL og EHF, noe som i praksis betyr at dersom din virksomhet er kunde av oss idag så er dere allerede klare for å samhandle elektronisk med deres forretningsforbindelser via PEPPOL- nettverket. Dette gjør at du kan fortsette å bruke PEPPOL- infrastrukturen uten å måtte endre på noe.

Tradeshift (den gang IBX) var det første godkjente PEPPOL aksesspunktet i Norge og vi har derfor sørget for at våre kunder har vært klare for PEPPOL og EHF en god stund allerede. Vi mener derfor vi er den tjenesteleverandøren som er best skikket til å hjelpe dere til å dra nytte av alle fordelene med PEPPOL og EHF og samtidig sikre at dere får maksimalt utbytte av infrastrukturen og formatet ut fra et innkjøps- og prosessperspektiv.

Vi ser frem til å bygge videre på den erfaringen vi har fått de siste 16 årene og ta steget inn i fremtiden med PEPPOL og EHF som grunnlag sammen med dere.


Ekspertblogger

"For optimal use of PEPPOL, it´s important for businesses to partner with the right eProcurement service provider"
Regine Boehm Gams