Tradeshift Stockholm: Frukostseminarium

4:e Oktober 2017
Tradeshifts kontor i Stockholm
08:30

Vi välkomnar er till ett frukostseminarium hos oss där vi vill berätta mer om övergången från IBX till Tradeshift och vad detta innebär för er som leverantör.

 

I samband med uppköpet har vi fått frågor om vad som kommer att hända med den befintliga IBX-lösningen och dessa vill vi självklart ge er svar på. Som leverantör hos oss kan ni vara säkra på att de tjänster ni använder i IBX-portalen fortfarande kommer att vara tillgängliga för er. Detsamma gäller alla integrerade katalog-, order- och fakturalösningar. Samtidigt är vi stolta över att kunna erbjuda er en unik möjlighet att marknadsföra er över Tradeshifts “Open Marketplace” eller ta era fakturor till en ny nivå med Tradeshifts välutvecklade fakturalösning.

Vi vill även under detta möte informera er om PEPPOL, ett nätverk för elektronisk handel som gör det möjligt att utbyta elektroniska dokument genom ett standardiserat format inom och över EU:s gränser. Ekonomistyrningsverket (ESV) har beslutat att införa krav på att statliga myndigheter i Sverige skall kunna använda PEPPOLs infrastruktur, kravet träder i kraft den 1 november 2018. Tradeshift uppfyller kraven för PEPPOL, vilket i praktiken innebär att ert företag redan nu är redo att interagera elektroniskt med era affärsrelationer via PEPPOL-nätverket. Detta gör att ni kan fortsätta använda PEPPOL-infrastrukturen utan att behöva ändra någonting.

IBX var Norges första godkända PEPPOL accesspunkt och vi har därför säkerställt att ni som kund hos oss är redo för PEPPOL sedan länge. Vi tror därför att vi är tjänsteleverantören som är bäst utrustad för att hjälpa er att dra nytta av alla fördelar med PEPPOL samtidigt som ni ser till att få ut det mesta av infrastrukturen och formatet från ett leverantörsperspektiv.

Vi ser fram emot att bygga på den erfarenhet vi har fått under de senaste 16 åren och äntra framtiden med PEPPOL och er som en del i vårt nätverk. Vi är angelägna om att leverera kvalitativa inköpsprocesser, med enklare, bättre och säkrare inköp i fokus. Detta kommer att fortsätta att vara vårt huvudfokus, men vi kommer att stödja detta genom att använda PEPPOL.

För mer information välkomnar vi er till vårt frukostseminarium i våra nya lokaler på Drottninggatan.

Var?

Drottninggatan 78, plan 2
Stockholm

När?

Onsdag 4:e Oktober 2017
08.30-10.00

 

Agenda

  • Tradeshift Marketplace
  • PEPPOL accesspunkt
  • Community
  • Q&A

 

Tips!

Vi har nyligen lanserat Tradeshift Community där säljare och köpare samlas för att ansluta, upptäcka och diskutera affärer. Gå med här.

 

Om Tradeshift

Tradeshift

Tradeshift bildades 2010 och är världens största affärshandelsplattform som för samman köpare och säljare. Tradeshift har över 1,5 miljoner företag anslutna i mer än 190 länder, behandlar över en halv biljon US dollar i transaktionsvärde per år och har en marknadsplats med 28 miljoner artiklar. Företaget erbjuder lösningar för inköp till betalning, leverantörsengagemang och finansiella tjänster, och gör det möjligt för företag och partners att skapa egna appar på sin affärshandelsplattform. Tradeshift har sitt huvudkontor i San Francisco och kontor i Köpenhamn, New York, London, Paris, Suzhou, Chongqing, Tokyo, München, Frankfurt, Sydney, Bukarest, Oslo och Stockholm.

Share this event

Anmäl dig idag