Tradeshift® Pay

Transform the way you pay.

Med Tradeshift Pay kan du:

Intuitive shopping experience for employees to buy from approved sources and stay in policy | Tradeshift Buy

Kutte kostnader

Forenkle manuell repeterende registrering med 3-veis matching og innebygd godkjenningsflyt.

Get complete spend under management for total visibility and control | Tradeshift Buy

Øke effektiviteten

Spar 40-50% av manuelt arbeid for virksomheten ved å redusere avvikshåndtering.

Collaborate internally, and with suppliers, to improve procurement agility | Tradeshift Buy

Generere inntekt

Skap verdi for din finansavdeling med dynamisk rabattering og forsyningskjede finansiering.


Få fakturabehandling til å bety noe

Å redusere kostnader er bra. Å skape effektive prosesser er bedre. Å generere inntekt for virksomheten ditt? Det er der magien skjer. Alt for lenge har finansavdelinger blitt sett på rent taktisk, eller verre - som et kostsenter. Vi foreslår noe annet: det at fakturabehandling er nøkkelen til å kutte kostnader er kun begynnelsen. Det starter med å knytte seg digitalt til alle dine leverandører. (Topp 20 holder ikke lenger)

Det er på tide å ta fakturabehandling til neste nivå.

Velkommen til Tradeshift Pay.


Tradeshift Fakturamotor

Ta farvel med avvik.

Papirarbeid er tidkrevende. Tradeshift sin fakturamotor digitaliserer og tar hånd om dine dokumenter, og hjelper deg med å prosessere fakturaer og betalingsdata uavhengig av kilde. Håndter alle dine faktura behov med CloudScan™, elektronisk fakturering, og vår forretnings-brannvegg.

Elektronisk fakturering

Eliminer papir med en enkel, intuitiv måte å motta, godkjenne og betale fakturaer. Ingen behov for komplisert opplæring eller tidkrevende data inntasting. Kommuniser digitalt om alle dine forretningsdokumenter inkludert fakturaer, innkjøpsordre, kreditnota og annet.

CloudScanTM

Digitaliser dine papir og PDF fakturaer med et enkelt, pålitelig bildefangst verktøy som håndterer fakturaer og enkelt flytter leverandører over til gratis elektronisk fakturering. Ingen behov for å taste inn data fra bunn. Gi leverandørene en måte å bli kvitt papir på på permanent basis.

Forretnings-brannvegg

Beskytt din finansavdeling mot feilaktige fakturaer som stjeler tid. Vår forretnings-brannvegg sjekker felt mot korrekte data, og validerer mot forretningsregler. Vi kan få deg opp og gå med dine eksisterende forretningsregler fra dag én. Systemet hindrer leverandører i å sende fakturaer med feil, noe som forhindrer avvik før de er sendt.

Tradeshift Insights

Ta bedre avgjørelser - nå.

Vit hva som skjer i sanntid for AP, Finans og Innkjøp. Tradeshift Insights gir deg fullt innsyn i data så som rabatter for tidlig betaling, automatisk prosessering og matching rater, samt innkjøpsvolum på leverandørnivå. Få akkurat de dataene du trenger, akkurat når du trenger de.

Du trenger ikke å være en dataingeniør med Insights sine enkle-å-forstå dashboards. Pop-up insights gir deg raskt og nøyaktig innsyn i informasjonen du trenger mest, som fakturastatus, leverandørdata og månedlig innkjøpsvolum.

Til motsetning av andre løsninger kan vi fange viktige mønstre og endringer mens de oppstår (ikke en måned fra nå) for å sikre at du ikke går glipp av dem. Få proaktive alarmer og anbefalinger som du kan agere på.

Tradeshift Collaborate.

Simplify your workflow.

Forsikre deg om at alle er på samme side. Med Tradeshift Collaborate kan ditt AP team, leverandører, ledere og ansatte chatte i sanntid og samarbeide i Tradeshift sin plattform gjennom hele prosessen.

Legg til personer i dine samtaler og løs avvik raskt sammen med dine leverandører. Å kommunisere informasjon og tilbakemeldinger som lett kunne blitt utelatt betyr at du får riktig ordre eller faktura fra starten av - og lynrask prosesseringstid.