Universitetet i Oslo sparer 17,5 millioner NOK i året. Hvordan?

Ved å sentralisere innkjøpsfunksjonen.

Download case study

Samarbeidet med IBX Business Network (Nå Tradeshift) har fullstendig endret omfanget av vår innkjøpsprosess. Vår sentrale innkjøpsavdeling har bidratt til bedre synlighet, kontraktsamsvar og effektivitet.

— Jacob Magne Landsvik, Innkjøpsdirektør, Universitetet i Oslo

Ehandelsplattform-avtalen er i ferd med å utløpe. Hva betyr dette for deg?

Når den sentrale rammeavtalen mellom Difi og Tradeshift (tidligere IBX Business Network) utløper i mai 2018 blir mulighetene for innkjøpsområdet i Norge større enn noensinne. Dere som innkjøpsorganisasjon kan nå enklere velge hvilken tjenesteleverandør dere ønsker å bruke for å samhandle med deres leverandører.

Når dere skal ta dette valget, er det viktig å huske på at vi hos Tradeshift allerede overholder kravene til PEPPOL og EHF, noe som i praksis betyr at din virksomhet allerede er klar for å samhandle elektronisk med deres forretningsforbindelser via PEPPOL-nettverket. Dette gjør at du kan fortsette å bruke PEPPOL- infrastrukturen uten å måtte endre på noe. Så du trenger ikke å finne en ny tjenesteleverandør for å få tilgang til PEPPOL. Men hva kan egentlig Tradeshift gjøre for å forbedre innkjøpsprosessene deres?

Tradeshift kan mer enn å knytte deg til PEPPOL. Vi kjenner allerede organisasjonen din og vet hvordan du kan forbedre innkjøpsprosessene deres. Vi har lang erfaring både fra PEPPOL og innkjøp generelt, så ekspertene våre er godt forberedt og står allerede klare til å dele all erfaringen med deg.

Tradeshift handler ikke bare om erfaring, vi har også rettet blikket mot fremtiden. Vi har unike muligheter til å forstå hvordan fremtiden for innkjøp ser ut og hvilke muligheter den nye teknologien gir. På grunn av det eksisterende forholdet mellom Tradeshift og virksomheten deres og den brede erfaringen vår er Tradeshift det perfekte valget for å modernisere og oppdatere innkjøpsprosessene deres.

Tradeshift er også en ERP-uavhengig tjenesteleverandør som kan benyttes sammen med alle typer ERP-løsninger, slik at det ikke er nødvendig å gjennomføre omstrukturering av prosesser for å benytte våre tjenester. På denne måten sikrer vi at det kreves mindre ressurser for å opprettholde og konsolidere E-handelsprosessen hos dere.

Sist, men ikke minst: Ved å knytte seg til PEPPOL via Tradeshift får dere tilgang til et stort antall leverandører som allerede overholder kravene til PEPPOL og EHF. Vi kan også bidra med løsninger for å effektivt aktivere nye leverandører via PEPPOL og EHF. Tradeshift gjør det raskt og enkelt å finne dine leverandører og innlemme dem i prosessene dine.

Tradeshift gjør både PEPPOL og innkjøp enkelt for virksomheten deres og gir dere alle fordelene fra nettverket med minimale endringer av de eksisterende prosessene på deres side. Vår erfaring med PEPPOL og deres virksomhet gjør oss til det beste valget på både kort og lang sikt.

Her finner du en video som forklarer hvordan Tradeshift planlegger å jobbe videre fremover etter utløpet av Ehandelsplattform- rammeavtalen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt for å avtale en prat om fremtidige innkjøp!Ekspertblogger

"For optimal use of PEPPOL, it´s important for businesses to partner with the right eProcurement service provider"
Regine Boehm Gams
Regine Boehm Gams VP - Product Management Tradeshift

What it Means When PEPPOL Hits Critical Mass »