Universitetet i Oslo sparer 17,5 millioner NOK i året. Hvordan?

Ved å sentralisere innkjøpsfunksjonen.

Download case study

Ehandelsplattform-avtalen er i ferd med å utløpe. Hva betyr dette for deg?

Når den sentrale rammeavtalen mellom Difi og Tradeshift (tidligere IBX Business Network) utløper i mai 2018 blir mulighetene innenfor innkjøpsområdet i Norge større enn noensinne. Dere som innkjøpsorganisasjon kan nå enklere velge mellom tjenesteleverandør dere ønsker å bruke for å samhandle med deres leverandører.

Når dere skal ta dette valget, er det viktig å huske på at vi hos Tradeshift allerede overholder kravene til PEPPOL og EHF, noe som i praksis betyr at din virksomhet allerede er klar for å samhandle elektronisk med dine forretningsforbindelser via PEPPOL-nettverket. Dette gjør at du kan fortsette å bruke PEPPOL-infrastrukturen uten å måtte endre på noe. Så hvilken merverdi får dere egentlig fra IBX Business Network, utover tilgang til PEPPOL?

Dette kan vi gjøre for deg:

I tillegg til den eksisterende tilgangen til PEPPOL-nettverket, tilbyr Tradeshift funksjonalitet for sentral godkjenning og distribusjon av E-handels kataloger. Ved å strømlinjeforme prosessen for godkjenning og distribusjon av kataloger i samarbeid sikrer vi oppdatert kataloginnhold hos alle samarbeidende virksomheter med et minimum av ressurser involvert.

Tradeshift er en ERP-uavhengig tjenesteleverandør som kan benyttes sammen med alle typer ERP-løsninger, slik at det ikke er nødvendig å gjennomføre omstrukturering av prosesser for å benytte våre tjenester. På denne måten sikrer vi at det kreves mindre ressurser for å opprettholde og konsolidere E-handels prosessen hos dere.

Sist, men ikke minst: Ved å knytte seg til PEPPOL via Tradeshift får dere tilgang til et stort antall leverandører som allerede overholder kravene til PEPPOL og EHF samt at vi kan bidra med løsninger for å effektivt aktivere nye leverandører via PEPPOL og EHF. Tradeshift gjør det raskt og enkelt å finne dine leverandører og innlemme dem i prosessene dine.

Tradeshift gjør det enkelt for virksomheten deres å få mest mulig nytte av PEPPOL samtidig som det gir alle fordelene med åpen infrastruktur og standardiserte formater, med minimale endringer av de eksisterende prosessene på deres side. Vår erfaring med PEPPOL og deres virksomhet gjør oss til det beste valget på både kort og lang sikt.

Vil du vite mer?

Her finner du en video som forklarer hvordan Tradeshift planlegger å jobbe videre fremover mot utløpet av
Ehandelsplattform-rammeavtalen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt for å avtale en prat om fremtidens E-handel i Norge!

Ekspertblogger

"For optimal use of PEPPOL, it´s important for businesses to partner with the right eProcurement service provider"
Regine Boehm Gams
Regine Boehm Gams VP - Product Management Tradeshift

What it Means When PEPPOL Hits Critical Mass »