Universitetet i Oslo sparer 17,5 millioner NOK i året. Hvordan?

Ved å sentralisere innkjøpsfunksjonen.

Download case study

Ehandelsplattform-avtalen er i ferd med å utløpe. Hva betyr dette for deg?

Når den sentrale rammeavtalen mellom Difi og Tradeshift (tidligere IBX Business Network) utløper i mai 2018 blir mulighetene innenfor innkjøpsområdet i Norge større enn noensinne. Dere som innkjøpsorganisasjon kan nå enklere velge mellom tjenesteleverandør dere ønsker å bruke for å samhandle med deres leverandører.

Når dere skal ta dette valget, er det viktig å huske på at vi hos Tradeshift allerede overholder kravene til PEPPOL og EHF, noe som i praksis betyr at din virksomhet allerede er klar for å samhandle elektronisk med deres forretningsforbindelser via PEPPOL-nettverket. Dette gjør at du kan fortsette å bruke PEPPOL-infrastrukturen uten å måtte endre på noe. Vi lanserer nå dessuten et nytt og spennende innkjøpssystem, som erstatter dagens IBX eOrder.

Hva er annerledes i den nye løsningen?

Den nye løsningen gjør søk og bestilling av varer og tjenester til en lek med minimalt av opplæring. I tillegg gir den nye løsningen full kontroll over arbeidsflyt og godkjenning, og har dessuten utvidet funksjonalitet for blant annet integrering av masterdata, kontoplan, og mulighet for integrasjon mot back-end systemer. Alt i alt er den nye løsningen lett å ta i bruk, krever lite opplæring og gir virksomheten en totalløsning for elektronisk handel som dere kan vokse med.

Sist, men ikke minst: Ved å knytte seg til PEPPOL via Tradeshift får dere tilgang til et stort antall leverandører som allerede overholder kravene til PEPPOL og EHF samt at vi kan bidra med løsninger få å effektivt aktivere nye leverandører via PEPPOL og EHF. Tradeshift gjør det raskt og enkelt å finne dine leverandører og innlemme dem i prosessene dine.

Tradeshift gjør det enkelt for virksomheten deres å få mest mulig nytte av PEPPOL samtidig som det gir alle fordelene med åpen infrastruktur og standardiserte formater, med minimale endringer av de eksisterende prosessene på deres side. Vår erfaring med PEPPOL og deres virksomhet gjør oss til det beste valget på både kort og lang sikt.

Hva er neste steg?

Her finner du en video som forklarer hvordan Tradeshift planlegger å jobbe videre fremover mot utløpet av Ehandelsplattform-avtalen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt for å avtale en prat om fremtidige innkjøp!