Fremtidens E-handel i Norge – et åpent nettverk for fri samhandling

Fremtidens E-handel i Norge – et åpent nettverk for fri samhandling

I fremtiden vil det bli stadig mer vanlig å knytte seg til åpne nettverk. Denne trenden vil ta et stort steg videre i løpet av årene som kommer. Allerede nå kan dere ta del av dette ved å dra nytte av avtalene som Statens innkjøpssenter inngår.

Kataloger fra Statens innkjøpssenter blir distribuert til alle statlige organisasjoner som har en E-handelsløsning som er knyttet til PEPPOL infrastrukturen. Det betyr at organisasjoner som for øyeblikket ikke har en E-handelsløsning, må anskaffe en for å kunne dra nytte av denne muligheten. Tradeshift (tidligere IBX Business Network) tilbyr en komplett E-handelsløsning som overholder alle kravene til PEPPOL og EHF og som samtidig er ferdig konfigurert for å motta kataloger fra statens innkjøpssenter.

Hva gjør løsningen vår annerledes?

Heller enn å tvinge brukere til å lære å bruke et komplisert og lite brukervennlig system, gir løsningen vår en innkjøpsopplevelse som ikke krever opplæring på forhånd. Denne løsningen gir deg friheten til å finne og kjøpe det du trenger for å utføre arbeidsoppgavene dine og gjør det enklere å holde styr på innkjøpsordre, så synligheten blir bedre.

Tradeshift er godkjent av og ferdig integrert mot Statens innkjøpssenters elektroniske kataloger, så du er garantert tilgang til det forhånds- godkjente innholdet. Vår lange erfaring med PEPPOL og innkjøp i offentlig sektor i Norge gjør oss til det beste valget på både kort og lang sikt.

Vil du vite mer?

Her finner du en video som forklarer hvordan Tradeshift planlegger å jobbe videre i året som kommer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt for å avtale en prat om fremtidige innkjøp!


Ekspertblogger

"For optimal use of PEPPOL, it´s important for businesses to partner with the right eProcurement service provider"
Regine Boehm Gams
Regine Boehm Gams VP - Product Management Tradeshift

What it Means When PEPPOL Hits Critical Mass »